Ambalaj si livrare

Ambalaj si livrare

    Livrarea coletului tau, se face in functie de momentul in care ai plasat comanda. De exemplu, daca comanda este plasata in prima parte a zilei, aceasta va fi ridicata de curier in aceasi zi, si va ajunge la tine, ziua urmatoare, saiu a doua zi , in functie de curier. Daca ai plasat comanda in a doua parte a zilei, coletul tau va fi ridicat de curier, ziua urmatoare.

* Exceptie fac zilele de sambata si duminica ( desi, au fost dati cand s-a livrat coletul sambata, aici tine doar de curier) 

* Daca este o urgenta majora, exista posibilitatea de a trimite coletul chiar in aceasi zi cu plasarea comenzii -( prin Bolt, sau un alt transportator asemanator)  conditia este ca adresa la care vrei sa se faca livrarea, sa fie in Bucuresti - taxa de livrare este aproximativ 25 lei 

* Desi nu exista deocamdata posibilitatea livrarii, prin curier, intr-o alta tara, se poate trimite prin Posta Romana - cu taxe de transport intre 30 lei ( plic)  si 60 lei (pachet mai mare). 

                                                             ***

Obiectele cumparate, vor ajunge la tine intr-un pachet original, eco- friendly. Incerc, pe cat posibil , sa folosesc ambalaje din materiale reciclate, pe care adaug stickere cu logoul sau diferite alte ilustratii lelemadethis. 

***

Daca vrei sa faci cadou, obiectul cumparat de la mine, si vrei sa transmiti un mesaj special, da-mi un semn si voi scrie in interiorul pachetului mesajul tau. 

 

Multumesc pentru apreciere si sustinere!